IT-Express Blogg

 

Information om bloggen

Detta är en blogg om produkter och nyheter på IT Express.

Viktiga länkar

Kommer sen

Övrigt

Diverse förklaringar.

Nya Divi 4.0 Theme Builder

Nya Divi 4.0 Theme Builder

Nu kan du äntligen styra hela ditt WordPress tema med flera olika designer för t.ex. Webbsidan och Bloggen och Butiken om du så önskar. Du kan också skapa en global produktsida som sen kan appliceras på alla produkter och eller enskilda produkter. Helt fantastiska möjligheter och du behöver inte kunna kod.

SSL säkerhets certifikat

SSL säkerhets certifikat

Oavsett vilken typ av webbplats du har kommer stora webbläsare snart att visa negativa säkerhetsindikatorer för webbplatser som inte använder SSL.
I år har Google, Mozilla och andra internetföretag inlett ett uppdrag att göra osäkra webbplatser ”HTTP” till det förflutna.
Stora webbläsare har aktivt börjat säga till användare att HTTP inte är säkert och med varje uppdatering blir varningarna mer och mer framträdande.

Webbhotell och Priser

Webbhotell och Priser

IT-Express webbhotellstjänster är pålitliga, högpresterande, säkra och till bra pris. Perfekt för WordPress, småföretag, e-handel, portföljwebbplats med mera, vi erbjuder 3 olika Hosting-paket som passar dina behov. Vi använder endast högpresterande webbservrar med SSD-diskar i vårt värdmoln. cPanel ingår i varje konto.

SSL Certifikat

SSL Certifikat

Låt inte Googles ”Not Secure” -varningar skada ditt rykte.
Besökarnas förtroende och högre ranking på Google.
VARFÖR SSL: Skydda dina kunder och rykte – Öka trafiken och tryggheten
VARFÖR IT-EXPRESS: Spara pengar – Få bransch ledande varumärken – Få personlig support.